• MODEL 037

Charakterystyka obuwia i jego walory użytkowe: cholewki wykonane ze skór licowych tłoczonych górna część cholewki zakończona przyjaznym dla nogi kołnierzem ochronnym, wypełnionym pianką lateksową podszewka przyszwy z tkaniny Ibiline, podszewka obłożyny

rozmiar
207.87
207.87
para Do przechowalni
Opinie
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Paczkomaty InPost 16.49
Kurier 18
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 531744184

Zostaw telefon
Charakterystyka obuwia i jego walory użytkowe:
cholewki wykonane ze skór licowych tłoczonych
górna część cholewki zakończona przyjaznym dla nogi kołnierzem ochronnym,
wypełnionym pianką lateksową
podszewka przyszwy z tkaniny Ibiline, podszewka obłożyny z materiału Super
Royal o dużej przepuszczalności pary wodnej, skutecznie odprowadzająca wilgoć

bardzo dobre właściwości higieniczne obuwia
półmiechowy język ze skór naturalnych
dwuwarstwowa podeszwa PU/Guma odporna na oleje, benzynę, inne
rozpuszczalniki organiczne, na styku z podłożem - warstwa gumowa,
charakteryzująca się wysoką odpornością na ścieranie i przecinanie, rozcieńczone
roztwory kwasów i zasad (30% H2SO4 i 20% NaOH) oraz temperaturę w krótkotrwałym
kontakcie do 300°C. Warstwa wewnętrzna to spieniony poliuretan sprawiający, że
obuwie jest lekkie, elastyczne i skutecznie łagodzi nierówności podłoża
przeznaczone do ciężkich warunków pracy
doskonale chroni przed poślizgiem na podłożu stalowym i ceramicznym
pochłania energię w części piętowej
chroni piętę, a specjalnie wyprofilowany obcas dodatkowo chroni nogę przed
skręceniem
trwałe i wytrzymałe
nieprzemakalne od podłoża
z metalowym podnoskiem chroniącym przed uderzeniami z energią do 200J
absorpcja energii w części piętowej
antyelektrostatyczne
wyjmowana wyściółka o wysokiej higroskopijności
obuwie produkowane jest w numeracji francuskiej w rozmiarach od 39 do 48

tęgość - H ½
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie